COFFEE INDIA

Káva India Vás zaujme až sladkou a citrusovou kyselostí, kterou doprovází chuť a vůně čokolády, ořechů a citronu.

KYSELOST: SLADKÁ A CITRUSOVÁ

METODA PRAŽENÍ: OMNIROAST

ZPRACOVÁNÍ: MOKRÉ – WASHED

CHUŤ: OŘECHY, ČOKOLÁDA, CITRON

229 699 

POPIS

Zrnková káva COFFEE INDIA vzniká na plantážích nacházejících se v nadmořské výšce cca 1000-1500 metrů nad mořem a to na svazích malebných sopečných hor v indickém regionu Karnátaka. Spolu s Kéralou a Tamilnádem je to jedna z tradičních indických oblastí pěstování kávy. Kvalitu, chuť a strukturu bobů ovlivňuje příznivé podnebí – šest měsíců v roce zde trvá monzunové období, pro které jsou charakteristické vydatné srážky, teplé a vlhké větry vanoucí od Arabského moře a vysoké tropické teploty. Plody kávovníku se podrobují takzvané „mokré metodě zpracování” kávy. Extrahovaná zrna se praží na univerzální stupeň omniroast, vyznačující se výraznou chutí a vůní s tóny čokolády, ořechů a citronu.

Vyzkoušejte také